I fællesskab – skaber vi øget interesse for din virksomhed

I fællesskab – skaber vi øget interesse for din virksomhed

Capric.dk er et kreativt bureau, som specialiserer sig i en bred vifte af grafiske opgaver. Vi løfter din virksomhed gennem websites, grafiske identiteter samt det visuelle i tryk og print.

Vi har mange års erfaring bag os, og kombinationen af vores mange års erfaring og vores perfektionisme, har gjort os til en solid spiller på markedet, som på intet tidspunkt går på kompromis med kvalitet.

Hvem står bag Capric.dk?

Mit navn er Mads Slivsgaard og jeg er grundlægger af Capric.dk. Jeg er født i 1990, og har igennem hele mit liv været fascineret af grafisk design. Derfor har jeg på intet tidspunkt været i tvivl om, hvilken vej jeg skulle bevæge mig i livet. Det faldt mig meget naturligt, at jeg skulle gå den grafiske vej. Derfor valgte jeg også, at blive mediegrafikerelev, som er en 4-årig uddannelse.

Efter jeg i 2012 stod med mit svendebrev i hånden, besluttede jeg mig for, at jeg ville gå min egen vej. Jeg valgte derfor at starte Capric.dk, som jeg ikke har fortrudt et sekund siden. Siden da har jeg været travlt beskæftiget, med at servicere en række forskellige virksomheder, indenfor forskellige brancher. Jeg nyder hver dag at fokusere 100 % på mine kunders ønsker, og jeg går aldrig på kompromis med kvalitet, da dette blot ender med søvnløse nætter og et resultat, som jeg ikke selv kan stå inde for.

Skal vi tage en snak og en kop kaffe?

Står du og har brug for min hjælp? Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon og mail. Jeg er til enhver tid åben for nye udfordringer, og om du ønsker en snak pr. tlf. eller over en kop kaffe, er helt op til dig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Mission

Fremdrift

Vi udarbejder alting med det samme mål: At se vores kunder blive glad for vores resultat, som vil skabe værdi for vores kunder.

Perfektionisme

Vi fordyber os 100 % i hver enkelt opgave. Hos os er nogle opgaver ikke mindre vigtige end andre. Hver en detalje skal der kæles for, og intet overlades til tilfældighederne.

Kreativitet

Vores arbejde tager altid udgangspunkt i en kreativ tankegang. Uanset hvilken opgave du stiller os, vil kreativitet indgå i det færdige resultat.