Vi har specialiseret os i at skabe en unik og brugervenlig hjemmeside

Vi har specialiseret os i at skabe en unik og brugervenlig hjemmeside

Hos Capric.dk har vi specialiseret os i at udarbejde skræddersyet webdesign, som kan tilpasses ethvert behov.

Uanset branche, størrelse og/eller ønsker, er vi klar på at imødekomme dette med en løsning, som vores kunder finder interessante.

Det er i dag vigtigere end nogensinde at have en funktionel hjemmeside. Funktionalitet er dog langt fra den eneste del, som en hjemmeside skal indeholde. Designet på hjemmesiden er yderst vigtigt, hvis du ønsker at dine kunder fortsat skal blive på din hjemmeside.

For at designet skal være så stærkt som muligt, udarbejder vi også din hjemmeside, så denne tilpasses til de forskellige enheder, som hjemmesiden vises på. Dette betyder, at uanset om dine brugere benytter en computer, smartphone eller tablet, så vil hjemmesiden til enhver tid blive tilpasset skærmens størrelse, så dine brugere får den bedste oplevelse – hver gang!

Vi ligger et stort stykke arbejde i at sikre os, at din nye hjemmeside er tilpasset det, som dine brugere og kunder ønsker. En hjemmeside er ofte dér, hvor man møder sine kunder første gang, hvorfor hjemmesiden bør have høj prioritet i jagten på at få nye kunder.

Skal vi lave din hjemmeside?

Står du og skal bruge en ny, flot og funktionel hjemmeside, så er vi klar til at modtage din ordre. Hjemmesiden opbygges ved løbende dialog, så vi altid er sikre på, at hjemmesiden får det resultat, som du må ønske. Når hjemmesiden er oprettet, gives der en lektion i, hvordan denne benyttes. Det er vigtigt for os, at vores kunder får et værktøj, som de selv kan benytte og som herefter let kan tilgås.