Er du webshopejer? - Eller ønsker du at blive det?

Er du webshopejer? - Eller ønsker du at blive det?

Hos Capric.dk tilbyder vi at bygge din nye webshop. I takt med den digitale udvikling, rykker handlen også i højere grad på nettet. Dette kan ses i den stigning i internethandel, som vi har set de seneste mange år.

Ved at være webshopejer får du mulighed for, at ramme personer over hele Danmark – og selvfølgelig også uden for Danmark.

En ting er i hvert fald helt sikker: Din målgruppe er på nettet.

En handel på internettet skal helst være så simpel som mulig, da folk de seneste par år har vist sig at blive mere og mere utålmodige, når der handles på nettet. Derfor bør vigtigheden af en webshop ikke overses, da det sommetider er de helt små detaljer, som afgør om webshoppen bliver en succes eller ej.

Hos Capric.dk udarbejder vi alle webshops i det geniale system, som kaldes WooCommerce. WooCommerce er et populært system, som mange webshops verden over benytter. Vi sætter dig naturligvis ind i systemet, hvis du vælger denne løsning. Derudover er vi desuden altid til rådighed, hvis du ønsker ekstra support til din nye flotte webshop.

Skal vi bygge din webshop?

Find vores kontaktformular og bestil et gratis og uforpligtende tilbud på en webshop. Det koster intet at spørge, og vi er altid klar på en snak i telefonen eller over en kop kaffe.