WordPress – Verdens mest simple system til hjemmesideopbygning

WordPress – Verdens mest simple system til hjemmesideopbygning

Det system vi benytter, når vi udarbejder din nye hjemmeside, er det system, som kaldes WordPress. WordPress er verdens mest populære system til at bygge hjemmesider og kun fantasien sætter grænser. Mulighederne er nemlig mange med WordPress, og hvis du ikke kender noget til hjemmesider i forvejen, er WordPress muligvis det nemmeste system at bruge.

Dog er der ingen grund til, at du skal bekymre dig om noget. Alt det tekniske arbejde med WordPress tager vi os af, og de daglige småting, bliver du sat 100 % ind i, så din hjemmeside er sikret. Bestiller du en WordPress hjemmeside hos os, vil vi naturligvis sætte dig ind i de vigtigste ting, som kan være brugbare for dig.

Udover at bygge din hjemmeside tilbyder vi også, at gøre den klar til et stykke SEO-arbejde. At opnå gode placeringer i Googles søgeresultater er en lang proces, og denne proces starter med din hjemmeside. Kunne du have interesse i yderligere SEO-arbejde, sætter vi dig i kontakt med troværdige, pålidelige og ikke mindst dygtige folk, som har specialiseret sig i at få hjemmesider frem i Googles søgeresultater.

Vi tilpasser enhver hjemmeside til alle de forskellige skærme, som din hjemmeside kan findes på. Derfor vil dine brugere få en ultimativ oplevelse, uanset om de benytter sig af en computer, smartphone eller tablet.

Skal vi bygge din hjemmeside?

Du vil som kunde hos Capric.dk også blive tilbudt en support aftale. I denne aftale vil vi tilbyde følgende: Øget sikkerhed, Ugentlig backup, Opdatering af plugins og Opdatering af WordPress.

Den månedlige support kan købes til en pris på 700 DKK + moms.